Wednesday, 26 October 2011


(Click banner untuk join)




       
       Procedures



  1. WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND.
  2. LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND. - PAGE ASKAR PINK - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA LAND) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blogASKAR PINK).
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas dah buat semua tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.



       Hadiah UPDATED

  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) *Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM sebab tu je bank yang ada kat kawasan rumah kami, haha.
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).
  • Special (2 PEMENANG) : Unique PhotoFrame sponsored by Kak Innanie.



       Cara pemilihan pemenang
 



  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha. (AskarrPink dan Amalina)
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatif design.

Tarikh tutup: UPDATED 24 November 2011, (Tarikh kat banner tu korang buat buat tak nampak je xD)


 Okehh , nape aku join contest ni ekk? entahlahh . huhu mencuba naseb weyhh . masuk yg ni baru 3 kali aku join . grr, amat kesian . hmm .
Join ni, mcm boleh menang jekk ek . entah le . lau yg ni menang jek tetibe , mmg aku rajen Menjoin kan diri lah dlm contest yg akan datang . hehe . thats all . anywy , thnx Askarr Pink cz told me to join this contest .

Tag :


Eyka
Izzatie

2 comments:

  1. Ika dah check penyertaan awak. Thanks sebab sudi join. Goodluck ^^ Hugs from me :>

    ReplyDelete

Assalamualaikum ! Silalah comment :)

 
All Right Reserved To Me. Edited By NabilaMedan.