Saturday, 30 July 2011

Harimau Malaya !










Heyy my readers ! how are u ? ahaks . wht do u think after Singapore Vs Malaysia ?? grrr . saket hati kan !
ermm , sedihh sangat ., mase dorg tgh men tuh, usah di tanya la kaki tangan aku nie macam mane . sejuk tawuk ! haha . ape lahh aku nie . haha . tp, memang betul . aku cmni lahh lau trlampau excited+nervous melebihi dorang yg bermain . :) semangat wehh !. hakhak . pakcik aku n seppu aku sampai gi stadium ag tau maklumla pengadil , dorang nak mrasai suasana kodd . huhu . ape punn, aku rase dorang dah buat the best ! tengok lah kan,  pertahanan ok lah jugak kan berbanding yg lepas . Malangnya Aidil leh pulak kuar ganti Muslim , tp, ok lah dorang tu . Tadi, aku bace kt fb . perghh ! macam2 yg dorang katekn . haha . ade yg katekn Singapura-pura lah , singapore boleh dapat award lakonn terbaikkk lha . huhu . tapi, memang betol ! aku pun tk puas aty . dorang Drama King jek lebihh kan . siut betul . melengah2kan mase jek . haihh . teringat lak masa tukar org singapore kut, pemain kita Fakri ke sape tolak dye kuar cepat siket . huhu . bagus betul . dorang tu sengaja nak buang mase . pastu siket2 injured lha ape lah . mengade ! . yg tk ley blah GK Singpore tu ha, haha. last2 dapat yellow card . padan muka ! huhu . tapi Safee terbaikk ! dia sgt baguss . walaupun hanya dapat 1 gol shj time kt B.Jalil . hurmm . kesian dye kene guide habis-habisan dgn singapre . huhu. Safee terbaekkk wokk !


Teringat lakk kat Amirul n Safe nih . mase dua nk bola tuh smpai tertonggeng . same2 pulak tuhh.haha . kelakar . tapi dorang bekerja keras, hati dorg same . hahaha ! baguss2


One more thing, Apekk ! this is best broo ~~ haha ! dye GK terbaikk aa wa ckp lu ! hahah . cekap betul dye tangkap bola . sayang betul kan time kt Singapore bukan dye Gk, malangnya Sharbinee pulakk . grr . gerramm jek lau fikirkn balik . mesti lau Apek, kite menang . huhu . Apek memang terbaikk ! best !


Yang penting team kite tak ada org asing . 100% Malaysian . macam dorang tuhh harapkan pemain luar jekk . ishh3 . tk bagus . huhu


Takpa lah, dah takde rezeki kite nak ke world cup . try next time . yg penting dorang sentiasa bersemangat untuk akan datang . Gud Luck 4 our team .


Love u guys lahh ! 

ByeBye ! wassalam .










2 comments:

  1. saye sokong 100% peratus..
    singapore drama king...!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum ! Silalah comment :)

 
All Right Reserved To Me. Edited By NabilaMedan.