Saturday, 23 July 2011

Satukan Cinta Dalam Doa =)

....بسم الله الرحمن الرحيم 
-السلام عليكم-


entri ini khas untuk PILIHAN HATI..

awak,
maaf saya buat awak sedih.. hati saya pun sedih.. jiwa saya pun sakit.. tapi, saya pasti ini untuk kebaikan kita jugak.. betapa sakit pun kita rasa, yakinlah ini yang terbaik.

awak,
walaupun saya menjauh, antara kita still ada ikatan.. awak jangan risau.. saya pasti setia.. dan janji saya tu, InsyaAllah akan saya tunaikan.. saya tunggu awak..

awak,
saya tahu, susah nak buang kebiasaan kita.. sakit.. tapi, kalau yang sakit ni boleh bawak bahagia untuk kita, boleh membawa kasih Allah pada kita, berbaloikan rasa sakit ni?

awak,
jangan sedih tau.. saya sentiasa mendoakan agar Allah berikan yang terbaik untuk kita.. kita dambakan Rahmat dan keberkatanNYA dalam hubungan kita.. maka kita jagalah hubungan kita baik-baik ye? biarlah kita jauh, tak berhubungan sekalipun, satukan cinta kita dalam doa ye?

awak,
kuatlah.. saya akan kuat sama-sama dengan awak.. kalau awak lemah.. saya takut saya pun ikut lemah.. carilah Allah.. dan Allah akan jaga awak.. yakinlah pada-NYA.. jangan cari selain DIA..

awak,
ALLAH sayang kita, sebab tu ALLAH pilih kita untuk ambil jalan ni.. kalau memang jodoh kita berdua, pasti kita akan bersatu juga.. jangan risau.. janji ALLAH itu pasti..

awak,
maafkan saya ye..

:: SaTuKaN CiNtA dALaM dOa WaHai PiLiHaN HaTi ::

kalau kita jaga agama ALLAH, insyaALLAH ALLAH akan jaga kita..

Cinta itu pasti ada"
                                                  Pasti kita akan temuinya..
Dengan membersihkan diri kita daripada segala noda dan dosa..
Kelak, cinta abadi dan hakiki akan mula bertakhta dalam jiwa kita seorang hamba..

Assalamualaikum.Sekian,


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum ! Silalah comment :)

 
All Right Reserved To Me. Edited By NabilaMedan.